Dolunay'da Nifak Tohumları

Astroloji ve Burçlarla İlgili Herşey.
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 4681
Yaş: 47
Kayıt: Sal 22 Şub, 11:33

Dolunay'da Nifak Tohumları

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici » Prş 03 Kas, 13:04

16 Ekim’deki Dolunay Koç-Terazi aksının 23 derece 14 dakikalarında gerçekleşiyor. Dolunay haritasını Ankara’ya göre çıkarttığımızda Terazi’nin 26. derece 52. dakikasının yükseldiğini görüyoruz. Yani Dolunay derecesi ile Yükselen derecesi arasında 3.5 derecelik bir orb var. Bu bize iki şey gösteriyor. Birincisi, Dolunay’ın hem Yükselen -Alçalan aksında, hem de Koç-Terazi burçlarında gerçekleşmesi ben-sen kavgasına, hatta savaşa işaret ediyor. İkincisi, aradaki 3.5 derecelik fark bunun Dolunay’dan 3-4 gün sonra olabileceğine işaret ediyor. Nitekim Dolunay esnasında kesinleşmeye başlayan Oğlak burcundaki Mars-Pluto kavuşumu 19 Ekim’de kesinleşecek.

Gökyüzündeki bu Mars-Pluto kavuşumu bütün dünya için önemli bir tetikleyici, ancak Türkiye ve Amerika için ayrı bir önemi var. Çünkü bu Mars-Pluto ikilisi Amerika’nın Güneş’i ile Türkiye’nin Pluto’suna karşıt yapıyor. Ankara’ya göre Dolunay haritasında Mars-Pluto ikilisi 3. eve, yani komşular evine düşüyor. Nitekim şimdi Musul için büyük pazarlıklar yapılıyor.

Haritanın yöneticisi Venüs Akrep burcunda ve 2. evde. Buradan, konunun para ve kaynaklardan ibaret olduğunu anlıyoruz. Ülkenin halkı zor durumda, çünkü Venüs Akrep’te zarar görüyor. Düşman (7.ev, Koç, Mars Oğlak’ta) ise güçlü, ve yakında Pluto ile birleşerek yıkacak.

Dolunay haritasında dikkat çeken bir konu Satürn’ün Ay Düğümlerine kesin bir kare açı yapması. Bu Satürn de Ankara haritasının 2. evine düşüyor. Halkın kaynaklarındaki perişanlığa işaret ediyor. Finansal astroloji uzmanları Satürn’ün Ay Düğümlerine kare yapmasının iş hayatı için depresyon anlamına geldiğini söylüyorlar. Bunun para ve kaynaklar evinde olması bizim için ne demek düşünün artık. Bunun dışında Satürn Türkiye için ölüm ve borç demek. Yani haberler iyi değil.

Yine Dolunay haritasında Ay’ın yanında Uranüs’ün bulunması çok patlayıcı bir enerji içinde olduğumuza işaret ediyor. Patlama, isyan, beklenmedik olaylar, ani çıkışlar temsilcisi Uranüs Türkiye’nin haritasında yasaları, üniversiteleri, yurtdışını yönetiyor ve MC’nin (Tepe noktasının yanında duruyor). Bu durumda çatışmada yurtdışının da taraf olacağını, iktidarın beklenmedik işler yapacağını ya da hiç beklemeyeceği şeylerle, belki başkaldırı ile karşılaşacağını düşünebiliriz. Her ne ise, bu hiç hayırlı olmayabilir ve kesinlikle halkın aleyhine olacaktır ve içinde hüsran ve hayalkırıklığı barındıracaktır. Bunlardan bağımsız olarak Uranüs her zaman ani patlamalar ve olaylarla bağlantılı olduğuna ve şimdi Türkiye’nin haritasında Merkür-Satürn ikilisiyle karşıt yaptığına göre ölümle sonuçlanacak patlamalara karşı dikkatli olmak, bir süre meydanlardan (5.ev) uzak durmak faydalı olabilir. Uranüs bir süredir Merkür-Satürn kavuşumuna karşı duruyor ve bunu Türkiye’nin 11. evinden (meclis, hazine, dernekler) yapıyor. Merkür burada muhalefeti, hapishaneyi simgeliyor. Bu bağlamda Satürn ölüm veya derin devlet oluyor, ve bu kombinasyon ister istemez bize mecliste muhalefete karşı yapılacak operasyonları çağrıştırıyor. Oldukça karmaşık ve patlayıcı bir atmosfer içindeyiz.

Son olarak bu karmaşık atmosferin dozunu oldukça arttıracak bir başka duruma işaret etmek gerekiyor. Dolunay sadece Uranüs’ün üzerinde gerçekleşmiyor, aynı zamanda cüce gezegen Eris’in de üzerinde oluyor. Eris 2005’te buluan bir cüce gezegendir, döngüsü 560 yıldır. İlk bulunduğunda kısa bir süre Zeyna adı konulmuş, sonra ismi Eris olarak değiştirilmiştir. Eris Yunanlıların İhtilaf (Nifak) Tanrıçasıdır. Öyküye göre Savaş tanrıs Ares'in kız kardeşi ya da yoldaşıdır. Bütün tanrı ve tanrıçaların katıldığı Peleus ile Thetis'in düğününe çağrılmadığı için ‘en güzeline’ yazılı’ altın elmayı ortaya atmış, tanrıçaları birbirine düşürmüş ve bunun üzerine gelişen olaylar Truva Savaşına yol açmıştır. Şimdi Eris gökyüzünde Koç burcunun 23 derecesinde bulunuyor. Haziran ayında Uranüs transiti Eris’le kavuştu. O gün bu gündür ortalık iyice karıştı. Bu kadar kavga, karmaşa yetmezmiş gibi, şimdi bu kavuşum Dolunay ile tetikleniyor. Kimbilir kimler hangi kapılı kapılar ardında hangi nifak tohumlarını atıyorlar ve bizim başımızı yakacaklar... En iyisi fitne ve fesata geçit vermemek. Kolay gelsin...

Barış İlhan
www.astrolojidergisi.com


"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"


Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Dolunay'da Nifak Tohumları

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Prş 03 Kas, 13:58

dili ağır geldi..astrolojiyi iyi bilmediğimden olsa gerek..tek anladığım şey gökyüzünün iç açıcı olmaması ve ülkemize nifak tohumları atan insanların varlığı..
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com

Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Dolunay'da Nifak Tohumları

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Prş 03 Kas, 14:10

-- -bu arada hoşgeldin AkrepKral..seni gördüğüme sevindim.. .
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com

Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Dolunay'da Nifak Tohumları

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Pzt 07 Kas, 17:25

insan bir hoşbulduk der:(
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astroloji” sayfasına dön