|
 |
 |
Az Konuşmakla İlgili Yorumlar
| Yazar |
Mesaj |
|
mucize
*Yılan*
Kayıt: Pzr 19 Ağu, 2007 20:06 İleti: 173 Yaş: 33 Konum: İSTANBUL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
bende az konuşan biriyimdir. bu yüzden ya pasif olduğumu yada problemliolduğumu düşünürler genelde alakası yok. gereksizkonuşmalar beni sıkıyor ,sonucu belli daha evvel konuşulmuş bişeyi tekrar konuşmak anlamsız.2 kısacümleyle ifade edilecekken cümleyi bildiğim tümanlamdaş kelimelerle süslemek sadece görgüsüslük olarak geliyor. ama anlayabilene...
|
| Sal 05 AÄŸu, 2008 18:21 |
|
 |
|
akasya
Kayıt: Çar 02 Tem, 2008 11:17 İleti: 84 Yaş: 35 Konum: 11.boyut
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
ben çocukken çok konuşurmuşum hatta yetinmeyip gece uykudan kalkıp yatakta bile oturup yüksek sesle kendi kendime konuşurmuşum annem çocukken beni bir türlü susturamamış ev içinde hala susmam (dır dır etmem ama kızarsam ayrıntılara girerim)ama dışarıda çok sessizim sert bir mizacım var ve sanırım genelde gözlerimi konuştururum ayrıca yükselen başak oldukça sessiz ama sivri bir dilim var
| Çar 06 Ağu, 2008 09:41 |
|
 |
|
nurzeyalt
Kayıt: Pts 19 Oca, 2009 13:22 İleti: 22 Konum: aslan burcu
|
 Re: Az Konuşmakla İlgili Yorumlar
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ Mitolojide Morgan büyük fikirleri gerçekleştirmemi sağlayan ejder ruhunun prensesidir.Doğduğum zaman bu peri kulağıma şunları fısıldadı: -Güçlü bir kişiliğiniz olacak -Ahlaki değerler çok bağlı olacaksınız -Hayatınız çok iniş çıkışı olacak -Çok alçakgönüllü olacaksınız. -Arkadaşlarııza hep yol göstereceksiniz
|
| Pts 19 Oca, 2009 13:59 |
|
 |
|
ashlı
*Yılan*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Çok konuşan açık verir derler. Akrepler de bunun bilincinde ve açık vermek onlar gibi sır küpü insanlar için korkunç olmalı.. Benim için böyle en azından. Karakterimle ilgili ipuçlarını kimsenin sezmesini istemem. Bunun için de ne kadar az konuşulursa o kadar iyi.. Yani gerektiği kadar konuşur akrepler, konunun uzatılmasından da bir o kadar sıkılırlar. İçi boş sohbetlerden hiç hoşlanmazlar.. Keşke bu özellik bütün burç insanlarında olsa...
_________________ I'd like to run away from you. But if you didn't come and find me.. I would die..
|
| Sal 21 Tem, 2009 11:09 |
|
 |
|
MAVİ LOTUS
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
İçimdeki ses ile yaşayan biriyim..o ne derse onu yaparım..o sese güveniyorum..varsın insanlar zarar versin..Ben tüm belalardan bir şekilse kurtulmuşumdur..hem de hemen hemen..Evet bu sese güveniyorum..
_________________ "BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
|
| Sal 21 Tem, 2009 15:42 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com