| Yazar |
Mesaj |
|
gece_akrebi
Portal Yöneticisi
|
 Türkiyenin kuzey ırağa girmesi terör örgütünü bitirir mi?
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cmt 27 Ekm, 2007 02:21 |
|
 |
|
heaven
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 29 Ekm, 2005 16:23 İleti: 2207 Yaş: 31 Konum: Akrep Diyarı
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
ben bildim bileli pkk var ve bizim askerlerimiz de kuzey ıraka sürekli giriyorlar... ama bu seferki kışkırtma gibime geliyor... ÅŸimdiye kadar kuzey ıraka girmemiz sorun olmuyorken ÅŸimdi bütün dünyanın gözü kuzey ırakta... ne zaman gireceÄŸiz diye tetikte bekliyor herkes… yaptığımız hamleler bize misliyle geri dönecek diye düşünüyorum… tabiî ki biz bunun altında kalmayacağız ama olası bir savaÅŸ baÅŸlangıcı olur diyorum… belki de 3. dünya savaşı… ne olursa olsun ülkemiz ve Türk halkı için hayırlı olur inÅŸallah…
_________________ Ben gelmedim davi için, Benim işim sevi için, Dostun evi gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldim...
|
| Cmt 27 Ekm, 2007 10:21 |
|
 |
|
Sun's GirL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
rusya ile enerji savaşı içine girmiş olan amerika dünya üzerinde enerji kaynaklarına hakim olma derdinde. anadolu zaten mandası. fakat türkler artık isyankar. japonyaya nükleer bomba atan bir zihinle karşı karşıyayız buraya nükleer bomba yağmıyorsa bu onların insanlıklarından değil, enerji kaynakları barındıran topraklara olan ihtiyaçlarındandır... özellikle güneydoğu-doğu ve ırakın kuzeyi ile mümkünse tüm dünyada enerji kaynakları olan topraklar. anadolunun ayrı önemi israilin duygusal durumundan kaynaklanıyor. yoksa amerika için asyadan afrikaya enerji kaynaklarına hakim olma derdi var, insanlarmı? tek önemli olan amerikadır.
terör örgütü bitmez! ancak türklerin bitirilmesi gerekliliği kesinlik kazanıyor giderek. çünkü boyun eğmeyen bu topluluk ya geldiği yere yani orta asyaya geri sürülecek tabi önce küçültülecek, sonra bölünecek sonra rusyanın yaptığı gibi, nasıl sürdüyse insanları o şekilde sürülecek ama belki buna gerek kalmaz.
topraklara nükleer güç uygulanmayacak ama türkler ya sürülecek yada savaştırılarak yok edilecektir.. bu onların düşüncesi. tabi öncelikle küçültecekler. kendi saflarına katabildikleri kadarını katacaklar.
kiminle savaşırız? tabiki amerika değil, onlar silah verir, bize ve karşımıza koydukları güçlere, son kertede gelir yerleşir. işte ırak örneği... yıllarca iranla savaştırdı son kertede her ikisinide istiyor şimdi. ırakı aldı. sıra iranda. sonra sıra türkiyedeydi ama planlarını altüst ettik. o yüzden şimdi hem türkiye hem iran aynı anda kırmızı ateş alanı haline geldi.. herkes hazır olsun...
zannediyorum 2008 de adım adım bir bölgesel savaş olacak....bu kadar çabuk tepki vereceğimizi beklemiyorlardı bir tek bu konuda şaşırdılar...
|
| Cmt 27 Ekm, 2007 10:46 |
|
 |
|
heaven
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 29 Ekm, 2005 16:23 İleti: 2207 Yaş: 31 Konum: Akrep Diyarı
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cmt 27 Ekm, 2007 11:01 |
|
 |
|
akrepakrep
*SiyahAkrep*
Kayıt: Pts 19 Mar, 2007 18:19 İleti: 720 Yaş: 35 Konum: antalya
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cmt 27 Ekm, 2007 12:08 |
|
 |
|
akrepakrep
*SiyahAkrep*
Kayıt: Pts 19 Mar, 2007 18:19 İleti: 720 Yaş: 35 Konum: antalya
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cmt 27 Ekm, 2007 13:21 |
|
 |
|
kahve
*SiyahAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
|
| Cmt 27 Ekm, 2007 13:52 |
|
 |
|
SiPaHi
Haberci
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
hiçbir yararı olmaz. çünkü olay bizimle ilgili değil. adamlar karar verip düğmeye basıyorlar içerdeki vatan hainleride oynuyorlar ve zorluyorlar. amaç belli terör merör değil. amaç Türkiyenin önünü kapatmak. Türkiyede dümeni ellerine alan müslümanları alaşağı etme sevdası bile terörden daha önemliyken kim tutar bizi.
zamanında bankalar soyulurken açıklama yapmamışlarmıydı
"bu ülkenin en büyük sorunu terör değil irticadır" diye.
hikaye yazıp okutuyorlar bize. gerçekten ne salak bir milletiz. aziz nesini anmamak elde mi
_________________ Biz ki üç kıtaya hakim Osmanlının torunlarıyız..
Hastuurrrr Haydeee Breee Ya Alllah...!!!!!
|
| Cmt 27 Ekm, 2007 16:13 |
|
 |
|
MoonScorpion
*GriAkrep*
Kayıt: Cum 25 Mar, 2005 22:19 İleti: 224 Yaş: 31 Konum: Trabzon
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
|
| Cmt 27 Ekm, 2007 16:54 |
|
 |
|
Sun's GirL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cmt 27 Ekm, 2007 19:30 |
|
 |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Muhtemelen biz girdikten sonra petrol fiyatları yükselecek..Zaten yükseldi ama dolar düştüğü için pek fazla piyasaya yansımadı.. Önümüzdeki yıllarda ekonomik sıkıntılar yaşanacaktır..Ama K.Irak'taki kaynaklar kontrol altına alındıktan sonra yer altı kaynaklarının bize sadece bir kaç yıl faydası olabilir ..Sonrasında yine bir karışıklık ortamı doğacaktır.. O halde bölgede sürekli bir tahakküm sağlamak gerekiyor..Herhalde bunu da bir kaç peşmergeye veyahut gavura bırakmak doğru olmayacaktır..
_________________ -İlk pazarlanan şey nedir? Yasak Meyve
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
|
| Pzr 28 Ekm, 2007 00:14 |
|
 |
|
elemor
Moderator
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
çok iyi düşünülmeli. oralar yahudi, ingiliz, fransız, rus, abd, iran ve daha kimlerin kimlerin cirit attığı yerler. öyle bir hamle yapılmalıki kimse yapacak hamle bulamasın. birilerinin gazıyla gidilirse öncekilerden farksız olur
|
| Pzr 28 Ekm, 2007 16:18 |
|
 |
|
muzip_yay
*SiyahAkrep*
Kayıt: Per 19 Nis, 2007 11:37 İleti: 1993 Yaş: 30 Konum: İSTANBUL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
|
| Pzr 28 Ekm, 2007 17:48 |
|
 |
|
*-_BiR_KaDeH_VeR_-*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
[glow=red][highlight=red]Selamlar arkadaşlar Benim aklımda bir fikir var ama önemli olan bunu örgütleyebilmek.. Hiç düşündünüzmü askerlerimize bir mektup yazmayı?Onlara oralarda yanlız olmadıklarını hissettirmenin bir mektupla daha güzel anlatılacağını? Anasından babasından yarinden bir mektuba hasret kalan Mehmetçiğimiz vatandaşlarından gelen binlerce mektupla ne kadar moral bulacak hiç hayal ettinizmi? Askere gidemeyenimiz var,onlar için birşeyler yapamadığı için vicdanı sızlayanımız var,kendini boş hisseden elektronik sanal bir yaratıktan başka birşey olmadığını düşünenimiz var !! Ne dersiniz bir mektup yazsak Mehmede 2 belki 3 satır birşey ama o bilseki o orada savaşırken biz burda her ne kadar zamanımızın çoğunu boş şeylerle harcasak da O her zaman aklımızda ve biz ona bu duyguyu 2 3 satırla ifade ediyoruz!! Ne kadar mutlu olacağını düşünebiliyormusunuz!! Yürüyüşler yapılıyor sloganlar atılıyor ama bu da daha güzel bir destek gösterisi değil mi ? Hadi hep beraber el ele bu VaTaNın BaYRaK ın ve AsKeR in sahipsiz olmadığını kanıtlayalım..Son cümleye gelen (yazıyı okumayı bitiren) alsın eline bir kağıt bir kalem yazsın 2 3 satır birşey postalayalım. NoT: Ben bir internet sayfası açmak istedim ama pek anlamlı birşey olmadı yani beceremedim anlayan varsa bu mevzuyu örgütlemek için böyle bir sayfa yaparsa yardımcı olursa Vatan için kendisinden Allah razı olsun derim ve olayın dahada güzelleşeceğini belirtmek isterim..[/highlight][/glow]
|
| Pts 29 Ekm, 2007 09:22 |
|
 |
|
jaÄŸoh
*GriAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
*-_BiR_KaDeH_VeR_-* yazdı: [glow=red][highlight=red]Selamlar arkadaşlar Benim aklımda bir fikir var ama önemli olan bunu örgütleyebilmek.. Hiç düşündünüzmü askerlerimize bir mektup yazmayı?Onlara oralarda yanlız olmadıklarını hissettirmenin bir mektupla daha güzel anlatılacağını? Anasından babasından yarinden bir mektuba hasret kalan Mehmetçiğimiz vatandaşlarından gelen binlerce mektupla ne kadar moral bulacak hiç hayal ettinizmi? Askere gidemeyenimiz var,onlar için birşeyler yapamadığı için vicdanı sızlayanımız var,kendini boş hisseden elektronik sanal bir yaratıktan başka birşey olmadığını düşünenimiz var !! Ne dersiniz bir mektup yazsak Mehmede 2 belki 3 satır birşey ama o bilseki o orada savaşırken biz burda her ne kadar zamanımızın çoğunu boş şeylerle harcasak da O her zaman aklımızda ve biz ona bu duyguyu 2 3 satırla ifade ediyoruz!! Ne kadar mutlu olacağını düşünebiliyormusunuz!! Yürüyüşler yapılıyor sloganlar atılıyor ama bu da daha güzel bir destek gösterisi değil mi ? Hadi hep beraber el ele bu VaTaNın BaYRaK ın ve AsKeR in sahipsiz olmadığını kanıtlayalım..Son cümleye gelen (yazıyı okumayı bitiren) alsın eline bir kağıt bir kalem yazsın 2 3 satır birşey postalayalım. NoT: Ben bir internet sayfası açmak istedim ama pek anlamlı birşey olmadı yani beceremedim anlayan varsa bu mevzuyu örgütlemek için böyle bir sayfa yaparsa yardımcı olursa Vatan için kendisinden Allah razı olsun derim ve olayın dahada güzelleşeceğini belirtmek isterim..[/highlight][/glow]
kadehini öncemi verelim sonramı?
hiç yararı olmaz gardaş. harekatı yapmak için izin alıyoruz, izin aldığımız adamlar ne kadar isterlerse o kadar gideriz, nereye kadar izin verirlerse oraya kadar gideriz. ne kadar kal derlerse o kadar kalırız. bu durumda nasıl yarar bekleriz. girilsede göstermelik girilir çıkılır. ordakiler salak deila bizimkiler girdiğinde tüm medya hooolaaaaa biz geliyoruz diye bağırır onlar 10 gün önceden abdlilerce uyarılır falan fişman
_________________ Hayt huyt.
|
| Pts 29 Ekm, 2007 13:52 |
|
|