Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Pzr 20 May, 2012 04:40

Konuya cevap yaz  [ 33 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
HANGİ SİYASİ İDEOLOJİDEN YANASINIZ? 

hangi siyasi ideolojiden yanasınız?
muhafazakar 19%  19%  [ 8 ]
sosyal demokrat 7%  7%  [ 3 ]
milliyetçi/türkçü 38%  38%  [ 16 ]
islamcı 5%  5%  [ 2 ]
sosyalist 14%  14%  [ 6 ]
tarafsızım 17%  17%  [ 7 ]
Toplam oy : 42

HANGİ SİYASİ İDEOLOJİDEN YANASINIZ? 
Yazar Mesaj
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Atatürk'e teşekkür ederim.. yaşadığım coğrafyada doğup büyümem için genetik mirası kaybolmamış bir milletin evladı olabildiğim için. özgürlük aşığı bir milletin devamını görme şansım olduğu için...olmasaydı kısmını düşünmek bile istemiyorum...

dünya üzerinde yaşadıkça insanoğlu önce kendi, sonra ailesi, sonra yaşadığı toplum için en iyisini oluşturacak ideolojiler yani yaşam felsefeleri oluşturacaktır. gözardı ettiği bir kaç şeye önem verirse daha iyiye gider ama önem vermezse elbetteki kan gözyaşı ve savaşlar ve insanlıktan çıkış sözkonusu..

bunlar; yaşama hakkı, konuşma hakkı, savunma hakkı, doğma ve doğal birşekilde ölme hakkı, çoğalma hakkı, edinme hakkı, insan olma hakkı, inanma hakkı, herhangibir düşmanca duruma ve ölüm tehditine karşı savunma hakkıdır, ve tehdit etmeme hakkıdır..bu haklar daha da genişletilebilir. yeme içme hakkı,zarar vermeme hakkı, başkasının malını elde etmeme hakkı, kıskanma ma hakkı, yok etmeme hakkı, ve dikkat ederseniz sorumluluklar kısmınıda haklar olarak yazdım. esas olması gereken hak kısmının sorumluluk sorumluluk kısmının hak olduğunu unutmadan ruhsal olarak insan türü olarak birbirimize verdiğimiz ruhsal sözleri tutmamızdır.. yoksa insan burda doğmuş filistinde doğmuş yada endonezyada doğmuş çok önemli değildir.. dünya giderek bir olma yolunda ilerlerken bütün dinlerin temeli kardeşliği öğütleyip sonrasında saptıran insanların örneğini tarih sürekli tekerrür ettirirken artık insan oğlu yaşadıklarından ders aldığını göstermelidir.

dikkat edin dünya üzerinde barışı öğütleyen kişiler ve filozoflar ya idam edilmiş yada zehirlenmişlerdir. bunların en son örneği de OSHO dur.. işte insanın esas ideolojisi iyiyi güzeli yok etmeye karşı ayakta duran insanların yanında durmak ilerlemek ve hep birlikte karşı koymak olmalıdır. güneş doğudan değil anadoludan yükselecek. 1919 da olduğu gibi..ve tüm dünya için...

Çar 18 Nis, 2007 10:44
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 32
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 18 Nis, 2007 12:53
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 31
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Atatürk'e teşekkür ederim.. yaşadığım coğrafyada doğup büyümem için genetik mirası kaybolmamış bir milletin evladı olabildiğim için. özgürlük aşığı bir milletin devamını görme şansım olduğu için...olmasaydı kısmını düşünmek bile istemiyorum...

kesinlikle düşüncene katılıyorum...kızımıda Atatürkçü yetiştirmek için elimden geleni yapıyorum.Yanlız bazen kafası karışıyor daha çok küçük olduğu için sanırım. Geçenlerde bana Atatürkmü büyük Allahmı diye sordu. açıklamak ve onun kafasında yerlerini oturtmak baya bir uğraştırdı beni.

Çar 18 Nis, 2007 12:56
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 33 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list