Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Pzr 20 May, 2012 04:24

Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ] 
Bağımsız KOSOVA İçin Bu Ankete Tıklayın 
Yazar Mesaj
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 29
İleti Bağımsız KOSOVA İçin Bu Ankete Tıklayın

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Dünyada bağımsızlığını kazanan en son devlet Kosova. Geçtiğimiz hafta içerisinde bağımsızlığını ilan eden Kosova ile ilgili tartışmalar hâlâ devam ediyor. Sırpların büyük tepkisini çeken Kosova ile ilgili tartışmalar, çeşitli platformlarda sürmekte. Rusya, Çin başta olmak üzere, azınlıklarına karşı baskıcı bir tutum izleyen devletler ve pan-Slavist blok, bağımsız Kosova devletini tanımayacaklarını ilan ettiler.

Bağımsız Kosova devleti ile ilgili çeşitli anketler de düzenleniyor. Bu anketlerden birisi de, İtalyan "Corriere della Sera" gazetesi tarafından açılmış. Corriere della Serra gazetesi okurlarına, "BM Kosova'nin bağımsızlığını tanımalı mı?" sorusunu yöneltmiş. Sırpların blok halinde Hayır (No) oyu kullandıkları ankette şu an sonuçlar başa baş gitmekte.

Kosova’nın bağımsızlığını BM’nin tanıması yönünde oy kullanmak için aÅŸağıdaki linki tıklayıp “Si- Evet” demeniz (ve alttaki sol tuÅŸa basmanız) yeterli.

http://www.corriere.it/appsSondaggi/pag ... d_1999.jsp

Pzr 24 Åžub, 2008 19:36
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür...

Resim

Pzr 24 Åžub, 2008 19:52
Profile bak
*Yılan*
*Yılan*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 22
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Pzr 24 Åžub, 2008 20:24
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 33

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

1. Asra andolsun;
2. Gerçekten insan, ziyandadır.
3. Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka. (ASR SURESİ)

Pts 25 Åžub, 2008 11:57
Profile bak E-posta
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 34
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

http://www.akreportalnet.com/portal/kurallar-vt2.html

Pts 25 Åžub, 2008 15:27
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 30

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..

Sal 26 Åžub, 2008 12:18
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 31

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

CAHİL İNSANLAR AYNI FİKİRDEDE OLSALAR,
UYUM İÇİNDE YAŞAYAMAZLAR. .....
(japon)
Resim

Sal 26 Åžub, 2008 19:02
Profile bak E-posta
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 35
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Sì 51.1%
No 48.9%

Artık düyada sesimizi duyurabilmemiz ve birbirimize kenetlenebilmemiz için İnternet gibi geniş bir imkan var. Hiçbir işe yaramasa da en azından yanlarında birilerinin olduğunu bilsinler.

Ayrıca ek bilgi olsun Sanıldığı gibi Kosovalılar Osmanlı zamanında Müslümanlaştırılan Slavlar değil Türk kavminin en yakışıklı kavimlerinden olan Peçenek ve Kıpçaklardandır. Bu konuda son zamanlarda da yayınlanmış bilimsel bulgular mevcuttur. Tabi amacımız yalnızca kavmiyet yada ırsiyet değil insanlıktır.

Çar 27 Şub, 2008 06:30
Profile bak E-posta WWW
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Amerika neden hemen kabul etti çok merak ediyorum..evet amacımız ırksiyet değil ,insanca yaşam her insanın hakkı ve bu hakkı amerikanın veryormuş gibi olması ne acı.. ıraklıların özgürlükleri gibi olmaz umarım..

Ay Akrep’in çekiciliÄŸi mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü deÄŸildir ve hiç bir ÅŸey imkansız deÄŸildir. Dış etkenler ya da diÄŸer kiÅŸiler onun yolunun üstüne taÅŸ koyamaz.

Çar 27 Şub, 2008 16:01
Profile bak
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 22
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

No
48.8%

Çar 27 Şub, 2008 16:22
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 39
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

"ALEM HEPİMİZE YETER,BİR LOTUS MU FAZLA GELDİ?.."

VE YİNE DİYORUM:"İLLAKİ İNSAN OLMAK"..

Çar 27 Şub, 2008 19:02
Profile bak
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 35
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Amerika neden hemen kabul etti çok merak ediyorum..evet amacımız ırksiyet değil ,insanca yaşam her insanın hakkı ve bu hakkı amerikanın veryormuş gibi olması ne acı.. ıraklıların özgürlükleri gibi olmaz umarım..

Olayın ayrıntılarını çok incelemedim ama olay Rus-Sırp ittifakı ile ilgilidir. Ruslar taa Osmanlı zamanında balkanlardaki milletleri OSmanlıdan koparıp kendi güdümüne sokabilmek için Panislavizm politikası güder. Yani göbek bağları bir hayli eskiye dayanır. TAbiki Ruslar'ın eli Sırplar olunca o bölgede onlar aracılığı ile tutabildikleri kadar milletide kontrolde tutmayı isterler. Ruslar her zaman koyu milliyetçiliği lazım olduğunda sonuna kadar kullanmaktan hiç çekinmezler.

ABD daha çok kapitalizminde etkisiyle çıkar ilişkisine dayalı siyaset güder. "Eğer çıkarım varsa kim ve neci olduğu benim için önemli değildir, yeterki kontrol başkasında olmasın" der. Tabi niyetleri içerisinde büyük ihtimalle bir süre sonra "Bak kardeşim tamam ben senin bağımsızlığını destekledim, sana arka çıktım ama herşey karşılıklıdır bilirsin,,, göster bakalım bana bir kaç üst ve füze rampası içni arsa" diyecektir. Eee tabi Kosovada "şu an ABD benim arkamda ise Rus ve kontrol güçleri bana şimdilik bir şey yapamaz, dayayım sırtımı gerisi Allah Kerimdir." diyecektir.

YAni meseleler tamamiyle Duygusal bir zeminde işliyor. Tabi olayın perde arkasında bu konular kaç yıldır planlanıyor bilemeyiz. Adamlar bizim gibi 3-5 yıllık işler yapmıyorlar. Yarın bir gün bir yerlerde birileri çıkarda bu işin temeli taaa Bosna-Sırp savaşına dayanır derse ve sırf o bölgeye girmek için Sırplara bizde gaz verdik oraları şu an ki haline getirmek için ufaladık sonrada tek tek bize lazım olanları almaya geldik... Hiç şaşırmam

Bu kısmı başkalarının planı şu an biz gücümüz nispetinde ne yaparız, bir kaç tık bir kaç diplomatik destek.

Çar 27 Şub, 2008 22:15
Profile bak E-posta WWW
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 38
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Çar 27 Şub, 2008 22:31
Profile bak
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 34
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

bende bir ek bilgi sunayım : ) türklüğü ciddi biçimde iddia edilen bulgarlar ve macarlardır, kosovalılar arnavuttur, slav kökenlide değillerdir, türk kökenli hiç değildir, ama kosovada önemli bir türk azınlığı vardır. en yaygın inanış arnavutlar yunanlılara uzaktan akrabadır. islam/osmanlı olgusundan dolayı boşnak (slav) ve arnavutlara türklük yakıştırılabilir. hristiyanlaşıpta türklüğünü günümüze kadar kaybetmeyen avrupalı tek türk boyu gagavuzlardır (gökoğuzlar)
dediğiniz gibi mühim olan insanlık sonra tarihsel bağlar gelir. zaten kosavalıların yüzü hep türkiyeye dönük olmuştur, çünkü biz ağabeyiz, onlara önceden olduğu gibi şimdide sahip çıkmalıyız.

http://www.akreportalnet.com/portal/kurallar-vt2.html

Per 28 Åžub, 2008 05:01
Profile bak
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Ay Akrep’in çekiciliÄŸi mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü deÄŸildir ve hiç bir ÅŸey imkansız deÄŸildir. Dış etkenler ya da diÄŸer kiÅŸiler onun yolunun üstüne taÅŸ koyamaz.

Per 28 Åžub, 2008 11:47
Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 15 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list