|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 11 ileti ] |
|
Yaşanmış (aKReP) iNSaN
| Yazar |
Mesaj |
|
KuKi
|
 Yaşanmış (aKReP) iNSaN
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Genel tutum akrep kadını ya da erkeğinde şu ya da bu tutum olabilir, buna diyeceğim birşey yok;
ancak akrepten önce kadınız-erkeğiz; insanız...Sürüklediğimiz bir geçmişimiz, yaralarımız-sevinçlerimiz var!
Evet akrep kadını yatakta süründürebilir mümkün, hangi durumlarda? Beyni matahari gibi manipülasyona
işlediğinde, yatak bile gerekmez, işte o zaman akrep kadını gözlere bakmaya gerek kalmadan bile karşındakini
çözer ve şah mat eder; çoğu akrebin iş yaşamında başarılı olmasının bence en önemli sebebi budur.
Karşı tarafın zayıflığını bulup, ciğerini sökmek. Ciğer sökmeyi gelsin de dokunduğuna yapsın,
en feleğin çemberinden geçmiş olanı bile birebir içten dokunulduğunda tüm buzları çözülebiliyorken, akrep kadını kim ki buz kalsın?
Ya da hoşlanır yatakta iyi diye, okey ama değer vermez, birşey ifade etmez karşısındaki, sadece tip vardır, o zamanda kozlar yine akrebin elindedir.
Yazının özü; insanı insan olarak önce ele alalım, değerlendirelim, "bu akrep nasıl olsa her darbeye dayanıklıdır" değil.
Hayatı tanıdıkça idrak edeceğiz, sadece başak anaç diye başak peşinde koşmamayı, akrep yatakta iyi diye akrep avlamamayı...
Sabitlikten bununla kurtulalım olmadı en başta, önce yaşam deneyimleriniz, sonra burç kategorilendirmeniz...
|
| Sal 18 Arl, 2007 02:43 |
|
 |
|
SelçukÖzcan
*SiyahAkrep*
Kayıt: Çar 08 Kas, 2006 04:36 İleti: 588 Yaş: 25 Konum: ......................
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
_________________ Şunu bilmek gerekir ki, bu nesnel, gerçek bir zorluk ve de bunun üstesinden ancak bilimsel kesinlik ve soyutlama çıraklığı ile gelinebilir. Bu çıraklık eğitimiyse bir günde tamamlanmıyor.
|
| Sal 18 Arl, 2007 04:55 |
|
 |
|
heaven
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 29 Ekm, 2005 16:23 İleti: 2207 Yaş: 31 Konum: Akrep Diyarı
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Çar 19 Arl, 2007 00:29 |
|
 |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Akreplerin ilk aşaması önce kendini keşfetmektir..Bu süreç içerisinde akrebin narsistliğini sonuna kadar yaşayacaktır.. Sonra Nietzche'nin sözünü ettiği gibi yücelttiği şeyi yıkacaktır ve sonra yaşamın ve yaşadıklarının farkına varacaktır. Elinde var olan ile yetinmesini bilecektir. Barış Manço'nun "Beyhude Geçti Yıllar.." parçasını yaşayacak ve boşa geçen yılların acısını çıkartacaktır.
Ayrıca insanlar sadece burçlarına göre değerlendirilmiyor. Astrolojiyi bütünüyle özümsemek lazım.. Örneğin ülkemizin horoskobuna bakarak Mars(mücadele gücünün)'ının Terazi olduğunun görürsünüz.. Bu şuna işarettir.. Düşmanlarına karşı hep alttan alır ve fiziksel şiddeti hemen uygulamaz.. Savaştan yana değildir. (Yurtta Sulh;Cihanda Sulh) Ama her karakterin bir sabır noktası vardır ve sabır noktası aşıldığında içerde ve dışarıda bulunan bütün düşmana gücünü gösterir. Aslında Türkiye'nin yasallaşma mücadelesinin arkasında yatan unsur Terazinin sözsel gücünü ve diplomasiyi kullanma bilincinden kaynaklanır. Bu haliyle Türkiye yasal ve diplomatik bir devlet olmak için mücadele veriyor..Bunun yanında Mars ile Pluto arasındaki kare açıda Türkiye'nin herhangi uluslarası ve ulusal olaylara müdahele ederken çok yavaş olmasının işatidir. Bunun arkasında engelleme kaygısı yatmaktadır. Bunun için her şeyi kılıfına ve prosedürüne uygun yapma mücadelesi veriyoruz.
Plutonun karesi yine insanlarımızın ikiye ayrılmasına sebep oluyor. Güçlü olup olmama dedikodusu.. Bir kısım insanlar çok güçlü olduğumuzu, bir kısmı da aslında edilgen bir ülke olduğumuzu iddia ederler..Ama gelişmekte olan bir ülke olduğumuzu söyleyenlerin sayısı azdır.Aynı zamanda Marsın 4. evde bulunması ülkemizdeki aile içi problemleri ve anlaşmazlıkların çok ve yoğun yaşanacağına işarettir ki basın ve medya da yer alan programlardan bunu gayet rahat görürsünüz..
Yine de insan maddiyatı yaşar ama okült konuların insanın maddiyatında sakladığı gizleri gösterdiğini de unutmamak lazım..
_________________ -İlk pazarlanan şey nedir? Yasak Meyve
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
|
| Çar 19 Arl, 2007 14:35 |
|
 |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
yalnızefe yazdı: ...yaşamın ve yaşadıklarının farkına varacaktır. Elinde var olan ile yetinmesini bilecektir. Temennim akrep dostlarımın-sevdiklerimin benim kadar geç gözlerinin açılmamasıdır!Savaş kaybedilip, giden gitmeden farkındalılığa!
|
| Çar 19 Arl, 2007 15:07 |
|
 |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
bak aklıma şimdi bir de şu geldi: akrep (erkek/kız) dost ve birliktelik yaşadıkları insanı, narsizm devresinde, derinleri, farkındalılığı öğretebilme, onlardan DONK sesi çıkmasın kafasına vurduğunda diye eğitime kalkıyor, bu mudur akrep gencinin gelişim çağındaki asil görevi?
YAPMAYIN! Çıktıklarımda uğraştım, oldular da genelde adam, ben salya sümük bıraktım diye, hadlerini bildirirken. Çünkü akrep ego okşamaz, haksızsa haksızdır! Genelde zaten analar oğullarını benden uzak tutardı, çünkü ailelerinde öğrendiklerini, onların doğrularını yitirebilirler ve bir daha eve bile uğramamazlık edebilirlerdi. Hatırladım bak bir tane anne, özellikle ciddi anlamda rica etmişti bana "oğlumla çık, onu adam et" diye, kadın işyerine ne kekler rüşvetler getirmişti  Arkadaşım Bahar hatta çocuktan hoşlanıyordu, Bahar ın yanında demişti bunu ve eklemişti "biliyorum, oğlumla birlikte olmak isteyen sensin ancak şu an sevme zamanı değil onun, adam olma zamanı". Bak şimdi YUH oldum bunu hatırlayınca... Çıkmamıştım tabii, birşey beklenildiğinde akrepten yapmaz, inat gider
Sonuca bakalım: Boşlar DONK diye ses çıkarmıyor artık, adam ettim onları, ne oldu? Bana yaramadılar kesinlikle, karıları şimdi dua ediyorlardır belki arkamdan! Ne oldu? Onlar adam oldu ben çocuk kaldım! Bundan sonrası: Ben kendi üzerimde çalışıyorum artık! İçinize-özünüze dönün!
|
| Çar 19 Arl, 2007 15:34 |
|
 |
|
Sun's GirL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cum 28 Arl, 2007 16:00 |
|
 |
|
yalnızefe
*SiyahAkrep*
Kayıt: Cmt 17 Haz, 2006 23:21 İleti: 1293 Yaş: 26 Konum: MuĞLa
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
KuKi yazdı: bak aklıma şimdi bir de şu geldi: akrep (erkek/kız) dost ve birliktelik yaşadıkları insanı, narsizm devresinde, derinleri, farkındalılığı öğretebilme, onlardan DONK sesi çıkmasın kafasına vurduğunda diye eğitime kalkıyor, bu mudur akrep gencinin gelişim çağındaki asil görevi? YAPMAYIN!
Evet aslında bu değildir.. Ama neden yapar bunu? Farkındalığın bilincinde olsa kendi hayatı bu denli marjinal ve sevimsiz olmazdı akrebin.. O halde. Niye öğretme çabasında? Çünkü onun hayatının tamamı narsistlikle dolu. Düşündüğü şey size göre yanlış bile olsa ona göre aslında doğru olandır. O yüzden akrep de tabular yoktur, kanun yoktur, ahlak yoktur, toplum yoktur.. (Toplumu kendi bilincinde yokeden yükseleni akrep olan Nietzsche'nin eserlerini inceleyin..)
Bakın geçtiğimiz doğum gününde 40 eski sevgilisiyle bir barda 40. yaşını kutlayan Teoman'ın dizelerine
....
tanırsınız benim gibilerini boş sokaklardan
çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan
ama dün akşam dedim ki kendi kendime, kendi kendime:
"düşünme, düşünme; kim anlamış ki sen anlayasın böyle"
--
...
olmalı mı olmamalı mı
yoksa hiç değişmemeli mi
ama ben deÄŸiÅŸmezsem ben olamam ki
görmeli mi görmemeli mi
yoksa hiç bakınmamalı mı
ama ben bakınmazsam hiç göremem ki
sevmeli mi sevmemeli mi
yoksa hiç beğenmemeli mi
ama ben beğenmezsem hiç konuşmam ki
bilmeli mi bilmemeli mi
yoksa hiç öğrenmemeli mi
ama ben öğrenmezsem hiç olamam ki.
Ya da öğretirken öğreniyor mu akrep acaba? (:
_________________ -İlk pazarlanan şey nedir? Yasak Meyve
-Onu ilk pazarlayan kimdir? Havva
-O şeyin pazarlandığı ilk kişi kimdir? Adem
-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı
En son yalnızefe tarafından, Cum 28 Arl, 2007 23:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|
| Cum 28 Arl, 2007 18:27 |
|
 |
|
Sun's GirL
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
biri izler imrenerek, kıskanarak , onun gibi olmak ister,
ama olamaz...
çünkü onun gibi olmayı onun ne ruhu ne bedeni kaldırabilir..
akrep herzaman imrenilir,
en kötünün bile en iyisini yaptığı için takdir edilir...
40 hatunla 40 yaşında barda parti vermek:)
bu yüzden ancak bir akrebin yapabileceği bir şeydir:)
emin olun onun dişiside 40 erkekle 40 yaşında barda bir parti verir:)
yalnızefenin sorusuna ben cevap vereyim elbetteki öğretirken öğreniyor...
pratik yaparak öğrenmek y a ş a y a r a k öğrenmek akrebin öğrenme
biçimidir... acı yada mutluluk önemsizdir, önemli olan öğrenmişliktir...
|
| Cum 28 Arl, 2007 23:10 |
|
 |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Cum 28 Arl, 2007 23:54 |
|
 |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
şekil oluşturur ki bi insanın kendisi tamamen haritası değildir genleridir,ailesidir,eğitimidir,çevresidir,şansıdır
ve en önemlisi seçimleridir.
|
| Per 10 Oca, 2008 14:52 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 11 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com