Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Pzr 20 May, 2012 04:08

Konuya cevap yaz  [ 30 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
akreplerde rahatına düşkünlük / acelecilik...? 
Yazar Mesaj
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 28

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

akreplerin hemen şimdi olayını ben esprili yoldan hep şöyle yorumlamışımdır dostlarıma :D her burçta 1 aydan önce birlikte olmayacaksın ki saygı göresin :wink: ama akrepte hemen ilk günden birlikte olacaksın ki eş olasın :melek

Fakat ne acıdır ki bu cümleyi okuyan diğer insan toplulukları Akrepleri adeta pili bitmeyen bir seks makinası sanırlar. Gerçi pillerinin bitmediği kısmı doğrudur, ama öyle pek makina oldukları da söylenemez. Akreplerin ilk günden birlikte olmak isteyişlerinin altında şu gerçek yatar. Malumdur, bir Akrep genelde karşı cins üzerinde baskın ve büyüleyici bir karaktere sahip olduğu için karşı cinsi kendilerine bir mıknatıs gibi çekerler. Bu sözkonusu şahsiyetin de bu karşı konulmaz çekim alanında ister istemez bilinçsiz bir şekilde bütün zaafları açığa çıkar. Akrebin de bu zaafları, kendisine duyulan arzuyu sezmemesi olanaksızdır. Sen de hal böyleyken bunları bir akrepten saklamak istercesine sakınırsan, oda senin bırak yüzüne popona bile bakmaz; direk koyar kapının önüne. Çünkü bu bir Akrep için doğrudan gururuna hakaret anlamı taşır. "Sen kimsin ki bir akrebin senin gözlerinin arkasında olup bitenleri göremeyeceği zannına kapılma gibi bir gaflete düşersin." Kaldı ki olay o anda gözlerin arkası boyutunu çoktan aşmış, apaçık aşikar boyutuna geçmiştir. "Sen hem bütün arzularını, hayranlığını belli et; ondan sonra akrep seni isteyince de reddet. Hoşgörülebilecek bir şey değildir bu." Bununla birlikte kendini tek vücutta birleşmenin kanatlı hülyalarına kaptırıp bunu pek takmayan Akrepler de vardır, ancak onlar azınlıktadır. Ama ola ki gergin anına denk geldiniz; işte o an bir Akrep için kontrolün son bulduğu andır. Adeta bir füze misali hedefine odaklanır, vazgeçmesi, gururuna falan kulak vermesi imkansızdır o an. Ve hedefi bulduğunda da muhatabının kasıklarına sert darbeler halinde adeta intikam alarak sevişir. "Ama sen o anda -çok da yumuşak bir insan değilsen tabii- intikam mintikam hissetmez, bacaklarının arasındaki acı-zevk karışımı titreşimlerle kendinden geçersin. Bunu akrebin sana olan tutkusu sanırsın ve bir kez daha aldanırsın. Ama iş işten geçmiştir işte."

Dipnot: Effendyyyy.....Effendy! Unutma ki burası bir boğa burcu portalı değil. Sen niye habire sanki boğalarla konuşuyormuş gibi bir uslup kullanıyorsun. Aklını mı kaçırdın sen??

Notu Düşen: Kendilerine kendilerinin anlatılmasından hiç de hazzetmeyen mağrur AKREPLER.

Pzr 21 Oca, 2007 20:37
Profile bak
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 29

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Pzr 21 Oca, 2007 23:38
Profile bak E-posta
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Sen de hal böyleyken bunları bir akrepten saklamak istercesine sakınırsan, oda senin bırak yüzüne popona bile bakmaz; direk koyar kapının önüne. Çünkü bu bir Akrep için doğrudan gururuna hakaret anlamı taşır. "Sen kimsin ki bir akrebin senin gözlerinin arkasında olup bitenleri göremeyeceği zannına kapılma gibi bir gaflete düşersin."

: )) Tebrikler
bir akrep i çok iyi anlatmışsın.özellikle bu kısımda.
hem güldüm hem katıldım.
: ))

Pts 22 Oca, 2007 11:40
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Pts 22 Oca, 2007 18:16
Profile bak
*Yılan*
*Yılan*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 23
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Pts 22 Oca, 2007 21:19
Profile bak E-posta
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Aceleci tavrımız olduğuna kesin katılıyorum da uyuşukluk durgunluk bölümüne hiç katılmıyorum arkadaşlar. Aceleci olmamızın en büyük sebeplerinden biri içimizdeki enerji yoğunluğu e bukadar enerjik olupta uyuşukluk yapamayız değilmi ??? Gelelim diğer konumuza rahatlık, rahat davranmak, geniş ve güzel mekanlarda ehli keyif davranmak genlerimizde var bu biraz oturduğumuz koltuğa yanımdaki kalksada uzansam biraz egosudur belkide sizin anlatmak istediğiniz tembellik hisside budur ne dersiniz ???

Dibi Bucağı Yoktur Bu Bakışlarımın; Eğer Korkuyorsan, Bakma Gözlerime. Çünkü Onların İçinde Gizlidir, Sevdalanan Yanlarım... Seni Sevebileceğim Kadar Bana Yakınsan Eğer, Beni Yalnız Bırakabilecek Kadarda Uzak Olmalısın...

Cum 16 Mar, 2007 19:05
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 22

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Ve hedefi bulduğunda da muhatabının kasıklarına sert darbeler halinde adeta intikam alarak sevişir. "Ama sen o anda -çok da yumuşak bir insan değilsen tabii- intikam mintikam hissetmez, bacaklarının arasındaki acı-zevk karışımı titreşimlerle kendinden geçersin. Bunu akrebin sana olan tutkusu sanırsın ve bir kez daha aldanırsın. Ama iş işten geçmiştir işte."

olaya tek taraftan bakma effendy;) akrep erkeği anlatılıo bu paragrafta sadece=)

Cum 16 Mar, 2007 20:19
Profile bak E-posta
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 30
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Cok abartili buldum bazi akrep anlatimlarini. Öyle olmak istemek gibi geldi bana. Ve Hep cok gelismis kendinden emin akrepden bahsediliyor gibi, oysa aramizda yasi cok kucuk olup henuz belli bir olgunluga erismemis arkadaslarimiz var. Detaya inmeden daha duzgun anlatmak gerekirdi diye dusunuyorum.. Ayrica konu basligindan cokcada uzaklasilmis.. Cinsellikle konu basligi ne alaka!?

Evet aceleciyiz, en azindan ben öyleyim, hemen olsun bitsin isterim, bugunki isi yarina birakmak kadar sevmedigim bir sey yok, gece uyuyamam öyle zamanlarda. Ama isim bitincede öyle bir tembel olurumki, "ev yansa umurunda olmaz" derler ya aynen öyle:)

Cum 16 Mar, 2007 22:38
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Ve hedefi bulduğunda da muhatabının kasıklarına sert darbeler halinde adeta intikam alarak sevişir. "Ama sen o anda -çok da yumuşak bir insan değilsen tabii- intikam mintikam hissetmez, bacaklarının arasındaki acı-zevk karışımı titreşimlerle kendinden geçersin. Bunu akrebin sana olan tutkusu sanırsın ve bir kez daha aldanırsın. Ama iş işten geçmiştir işte."

olaya tek taraftan bakma effendy;) akrep erkeği anlatılıo bu paragrafta sadece=)

Serqet, olaya çift taraflı baktığımdan emin olabilirsin.

Cmt 17 Mar, 2007 15:55
Profile bak
Haberci
Haberci
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 33
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Cum 23 Mar, 2007 14:01
Profile bak WWW
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 24
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Ben cok fazla sorumluluk sahibiyimdir ve gorevimi zamaninda yerine getirememe korkusu benligimi ve bilincaltimi hic rahat birakmaz bundan dolayi olsa gerek cok aceleciyimdir. Duzenli hareket etmegi her zaman en saglikli ve dogru secim olarak bulsam da; ne yazik ki cevremde beni surekli rahatsiz eden insan toplumundan soyutlanmam muhtemel olmadigi icin aceleci davranmak zorunda kalir; uykumu, yemegimi, ve baska temel ihtiyaclarimi hice sayarak odaklandigim is bitmeden rahata ermem. Rahata erdigim an zaten baska bir sorumlulugumla ugrasmaya donecegimden, bu kisir dongu boyle gider durur; gel de rahata er!

Cum 23 Mar, 2007 14:31
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 35

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

arkadaşlar akrebin genel bi özelliği vardır. o da şudur; bir akrep bir işe kolay kolay başlayamaz (bir şey hariç). ama başlarsa da o işi bitirmeden bırakmaz. uyuşukluk da çalışkanlık da bundan kaynaklanıyor.

Cum 23 Mar, 2007 14:50
Profile bak ICQ YIM
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

tabiatı seyrederken özellikle denizi uyuşuk ve sakinimdir. yapmam gereken bir iş var ise ve benim içim çok önemliyse başlamam ve bitirmem bir olur. çok sevdiğim bir kitabı kaç sayfa olursa olsun mutlaka sonunu öğrenmek adına 2-3 gün de okur bitiririm. şiir yazarkende duyguyu kaybetmemek adına oluştuğu anda biter. resim yaparkende öyleydi.. insanlarla sohbet ve iletişimde ise hiç aceleci olmadım...

Cum 23 Mar, 2007 14:51
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 24
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Cum 23 Mar, 2007 19:17
Profile bak

YaÅŸ: 21
İleti Re: akreplerde rahatına düşkünlük / acelecilik...?

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

rahata düşkün olduğumu inkar edemem ama sanırım bu sizin dediğiniz gibii karar verme aşamalarındaa yadaa bi işe başlama aşamasında..çok rahat davranıorum başladıktan sonra yada karar alındıktan sonraa o iş bitmiştir zaten ne olursa olsunn

Pzr 14 Eyl, 2008 02:02
Profile bak E-posta
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 30 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list