Cevapsız iletiler | Aktif konular Sistem saati: Pzr 20 May, 2012 04:05

Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Akrep - Yay 
Yazar Mesaj
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 35
İleti Akrep - Yay

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Bazen en ilginç ilişkiler zıtların birbirini çekmesi ile başlar. Siz kuvvetli, bir bakışta karşınızdakinin gizli niyetlerini anlayabilen, kurnaz ve gerçekçisinizdir. Yay ise iyimser ve kolayca etki altında kalabilen birisidir. Bu zor bir beraberlik olacaktır. Siz Akrep sabit, su elementisiniz ve değişken, ateş elementi Yay insanına aşık oldunuz. Eğer ilişkinizin hemen başında sizin su özelliğiniz onun ateşini söndürmemiş ise devam etme şansınız hayli yüksektir.

Yay burcu entelektüeldir, sizin gibi derin duygu ve tutkulara sahip değildir, güçlü sezgileri de yoktur. Akılcı ve objektifdir. Siz görünen gerçeklerin yanıltıcı olduğunu bilirsiniz ve içgüdülerinize güvenirsiniz.

Yay gevezedir, (hangi tarafı tuttuğu önemli değildir) entellektüel tartışmalara bayılır. Sizin için ise bu tip tartışmalar yıpratıcı ve gereksizdir. Yay burcu Discovery kanalını izlemeye bayılır. O, Afrika'ya gitme hayalleri kurarken siz evinizde koltuğunuza uzanmayı hayal edersiniz. Siz bir cinayet filmi ya da playboy kanalı seyrederken Yay hoşnutsuzluk içinde odayı terk edebilir. Televizyon uzaktan kumandasını çekiştirip dururken kavga başlar.

Daha kötüsüde var. Siz su burcu olduğunuz için hassasınız, Yay ise acımasızca dürüsttür ve sözünü hiç sakınmaz. Onun yorumları sizi yıpratır. Siz yapıcı, düşünceli yorumlara açıksınız ve Yay'ın bu tutumu tüylerinizi diken diken yapar.

Siz evlenmek istersiniz, Yay hazır değildir. Onun her zaman yapması gereken önemli işleri vardır ve evliliği hiç durmadan ileri bir tarihe atar. Seksüel olarak komplike değildir. Hafif dokunuşlar ona yeter, sizin gibi yoğun değildir.

Yay'ı çok seviyorsanız hemen pes etmeyin belki yıldız haritanızda uyumlu başka gezegenler vardır. Özellikle yıldız haritanızda hava ve ateş burçları çoğunlukta ise anlaşmanız kolay olacaktır. En iyisi gelecek için plan yapmadan birbirinizi iyi tanıyın. Belki de bazı çifleri uzaklaştıran farklılıklar size ilginç gelecektir.

Pzr 15 Oca, 2006 19:21
Profile bak E-posta WWW
Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

hep neşeli oluşları, bize yakın özgürlük anlayışları, vurdum duymazlıkları,benim hoşuma gidiyor bu tavırları, en çok geyiq için ideal,ben memnunum dostluklarından.. ancak ilişki olayına giremezsiniz bir yay la, flörtten öteye geçebilene helal olsun :)

Cum 12 Oca, 2007 14:17
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 28

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Yaya göre Akrep, çok bağlılık bekleyen, kuşkucu biridir. Komşu burçlar oldukları için çok zıt özellikte olsalar da sıkça bir araya düşerler. Akrebin derinlik ve yoğunluğu, Yayın esneklik ve genişliği ile dengelenir ve zenginleşir. İki burcun hayatın hikmet ve gizemini arayan kültürlü bir çift oluşturmaları mümkündür. Hayatı şeyler peşinde geçirmek istemezler.

Cum 26 Ekm, 2007 23:41
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 26

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Normal şartlarda bir Yay'ın Akrebe yaklaşması pek gözlenir şey değildir..Çünkü Yay, Akrebin karşısında kendini o kadar çıplak hisseder ki artık hiç bir silahının kalmadığını düşünür..O yüzden Akrebin yanında pek rahat edemez..İki burcun insanı genelde cinsel unsurlar söz konusu olduğunda bir araya gelirler..

-Peki bu sürecin başlamasına sebep olan kimdir? Şeytan
-Ve bu pazarlamadan doğan hadise sonucunda yaptırım uygulayan kimdir? Tanrı

Cmt 27 Ekm, 2007 23:36
Profile bak E-posta WWW
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 30

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Alıntı:
Yay burcu entelektüeldir, sizin gibi derin duygu ve tutkulara sahip değildir, güçlü sezgileri de yoktur. Akılcı ve objektifdir.

: )))

Alıntı:
Yay burcu Discovery kanalını izlemeye bayılır. O, Afrika'ya gitme hayalleri kurarken siz evinizde koltuğunuza uzanmayı hayal edersiniz. Siz bir cinayet filmi ya da playboy kanalı seyrederken Yay hoşnutsuzluk içinde odayı terk edebilir. Televizyon uzaktan kumandasını çekiştirip dururken kavga başlar.

: ))))

Alıntı:
Siz su burcu olduğunuz için hassasınız, Yay ise acımasızca dürüsttür ve sözünü hiç sakınmaz.

: )))

Alıntı:
Siz evlenmek istersiniz, Yay hazır değildir. Onun her zaman yapması gereken önemli işleri vardır ve evliliği hiç durmadan ileri bir tarihe atar. Seksüel olarak komplike değildir. Hafif dokunuşlar ona yeter, sizin gibi yoğun değildir.

: )))) neyse ki 3 yılda kandırabilirdi evlenme konusun da.. yoksa daha ben evlenmezdim ama.. : ))))

Alıntı:
ancak ilişki olayına giremezsiniz bir yay la, flörtten öteye geçebilene helal olsun

: ))) o zaman eşime helal olsun tüm ters tavırlarıma ve asiliğime karşılık bunu göze aldı.. ve tüm cadılığıma rağmen benimle hala mutlu..

Alıntı:
Akrebin derinlik ve yoğunluğu, Yayın esneklik ve genişliği ile dengelenir ve zenginleşir. İki burcun hayatın hikmet ve gizemini arayan kültürlü bir çift oluşturmaları mümkündür.

: )))) hmm evet aynen öylee...

Alıntı:
Çünkü Yay, Akrebin karşısında kendini o kadar çıplak hisseder ki artık hiç bir silahının kalmadığını düşünür..

: )) bak bu tam tersi.. benimle baş etmek benim silahımın kalmadığını düşünmek imkansızdır.. Bu da belki eşimin yükseleninin yay benim se ay burcumun akrep olmasındandır.. illa ben her zaman karşımdakini alt edeceğim.. bu hırs öyle derin ki karşımda kinin akrep olması hiç bir şeyi değiştirmedi.. aşkta da dostlukta da kardeşlikte de.. Tüm akreplerle başa çıkabiliyorum.. : ))))

Pzr 28 Ekm, 2007 18:30
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Tabiii eşimin sabrı anlayışı iyimserliği bir kenara atılabilir derecede değil.. o bu kadar anlayışlı olmasaydı bende onu parçalamaktan ve dikenli sözlerimle mahvetmekten bu kadar kolay vazgeçmezdim.. sabırlı bir akrep çılgın bir yayı kolaylıkla dengeleyebilir..

Pzr 28 Ekm, 2007 18:34
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Alıntı:
Çünkü Yay, Akrebin karşısında kendini o kadar çıplak hisseder ki artık hiç bir silahının kalmadığını düşünür..

: )) bak bu tam tersi.. benimle baş etmek benim silahımın kalmadığını düşünmek imkansızdır.. Bu da belki eşimin yükseleninin yay benim se ay burcumun akrep olmasındandır.. illa ben her zaman karşımdakini alt edeceğim.. bu hırs öyle derin ki karşımda kinin akrep olması hiç bir şeyi değiştirmedi.. aşkta da dostlukta da kardeşlikte de.. Tüm akreplerle başa çıkabiliyorum.. : ))))

Alt etme olayını eşinize sormalı? Bakalım kim kimi alt ediyor (:

Pzr 28 Ekm, 2007 20:27
Profile bak E-posta WWW
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

hay hay sorabilirsin. kendisi hergün burada.. palavra mı attıgımı sanıyorsun.. ne işime yarar bu? buradaki sanal kişiler beni nasıl bilmiş umrumda mı? buraya yazdıgım şeylerin %99 u eşim içindir. o okudugu için ben buradayım zaten.. diğer kısmı ise portalda bir kaç sevdiğim insan var onlar için..
((((:

Pzr 28 Ekm, 2007 21:29
Profile bak
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Pzr 28 Ekm, 2007 23:23
Profile bak E-posta WWW
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 9 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

| Akrep Portal | Akrep Burcu | Genel Portal | Astral Seyahat| Akreportalnet.com| SeyrüSefa | Rüya Tabirleri | Telekinezi | Eğitim Cafe| Tekil Hit |

www.akreportalnet.com

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list