|
 |
 |
Akrep (Scorpio) 24 Ekim - 22 Kasım
| Yazar |
Mesaj |
|
KuKi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
sürgü en kötü acziyetlerden biriydi, gördüğüm gibi itelemiştim hastabakıcıyı, annemi de iteledim ardından!
|
| Cum 18 Oca, 2008 04:32 |
|
 |
|
hulya
*SiyahAkrep*
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Gece bire kadar normal doğurucam diye direnip (Sadece narkoz korkusundan) doğmayacağı belli olduğunda sezeryana almaya karar verdiler. Çözüm bulmalıydım narkoz alıp kontrolü sadece onlara bırakmak istemiyordum. Tamam dedim tamam alın ama görmeliyim ben bunu epidural olsun o zaman... İnanın bu da zormuş yani gördüm ne konuştuklarını duydum bebeğimin bağararak dünyaya ilk merhaba deyişini yaşadım bunların hepsi süper duygulardı ama belimden altı yoktu bu durumda korkunç bir kontrolsüzlük bedenine hükmedememek beyninin o anda belinden aşağısına emir verememesi...
|
| Cum 18 Oca, 2008 10:56 |
|
 |
|
ashlı
*Yılan*
|
 Re: Akrep (Scorpio) 24 Ekim - 22 Kasım
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Hani şu sır tutamam diyen arkadaş hariç burdaki herkeste kendimi gördüm. Herhalde hiçbir burcun insanı akrep kadar belirgin özelliklere sahip değildir. Velhasıl akrepin sırf kötülük olsun diye etrafına dehşet saçacağına inanmıyorum. Eğer birilerine kötü davranmışsa iyi bir nedeni vardır.
_________________ I'd like to run away from you. But if you didn't come and find me.. I would die..
|
| Pzr 09 AÄŸu, 2009 22:50 |
|
 |
|
Elif
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
ashlı yazdı: Hani şu sır tutamam diyen arkadaş hariç burdaki herkeste kendimi gördüm. Herhalde hiçbir burcun insanı akrep kadar belirgin özelliklere sahip değildir. Velhasıl akrepin sırf kötülük olsun diye etrafına dehşet saçacağına inanmıyorum. Eğer birilerine kötü davranmışsa iyi bir nedeni vardır. Aynen katılıyorum. Her yönde hakkını veren adil bir burç. Hem ceza hem ödül. Kim neyi haketmişse.
|
| Sal 11 AÄŸu, 2009 12:16 |
|
 |
|
Elif
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| Sal 11 AÄŸu, 2009 12:16 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
| Akrep Portal |
Akrep Burcu |
Genel Portal |
Astral Seyahat|
Akreportalnet.com|
SeyrüSefa |
Rüya Tabirleri |
Telekinezi |
EÄŸitim Cafe|
Tekil Hit |
www.akreportalnet.com