Akrep Erkeği

Akrep Burcu Erkeği, akrep burcu erkeği özellikleri, akrep erkeğinin özellikleri

Akrep Burcu (Scorpio) 24 Ekim - 22 Kasım 2019 Yılı Değerlendirmeleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Akrep Erkeği

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 25 May, 21:12

Akrep Erkeği
Resim


Akrep Burcu Erkeği

Akrep erkeği gerçek bir erkektir; çok şey verebilen, tutkulu, teşvik edici. Ondaki en özel şey, coşkusudur. Ama bu yanı onu, zor ve anlaşılmaz bir sevgili gibi gösterebilir. Kadınların üzerinde neredeyse büyülü bir çekim gücü vardır. Onun yakınlaşma denemelerini göz ardı etmek imkânsızdır. O, yanındakileri herhangi bir biçimde kendine çeker, aşk veya dostluk fark etmez.
Eğer bir Akrep erkeğine değer vermeyi denerseniz, bir "kötü", bir de "iyi" Akrep tipi olduğunu bilin. Kötü Akrep erkeğine aşkın pozitif gücü tamamen yabancıdır. Kaba, saltanat düşkünü, kinci ve sırf kendini düşünen bir tiptir. Gücünü ve etkisini göstermek ister ve ona kapılan her kadına da bunu hissettirir. Ondan kopmak ise çok zordur.

İyi Akrep erkeği ise tam tersine gerçek aşka bütün diğer burçlar kadar inanır. Heyecan, ona enerjisini olumlu yönde kullanmayı öğretmiştir. Ama yine de beraber yaşanması kolay olmayan bir eştir. İşte veya evde her zaman başına buyruk olacaktır. Bu arada nadiren otoriterdir, cinsel çok ileri yaşlara kadar onun ha yatında büyük rol oynar. Gerçek eşini bulunca, bu evlilik mutlu ve biraz da ekzantrik olacaktır (tabii ki "iyi" Akrep'ten bahsediyoruz).

Bu burçta doğan erkek, tutkulu, duygusal ve ne yapacağı önceden kestirilemeyen bir insandır. Kişiliğini arzuları yönetir ve bu arzuları gidermek için her türlü mücadeleyi göze alacak, her türlü engeli aşacaktır. Eğer bu erkekle ilk buluşmada cinsel ilişki yaşamayı göze alamıyorsanız, o zaman hiç vakit kaybetmeyin. cinsel, bu adam için bir görevdir ve emin olun Akrep erkeği görevinde çok başarılıdır. Karşı konulmaz karizması onun biricik hazinesidir. Bir Akrep erkeğine fazla yaklaşmak, kadın için tehlikeli olabilir. Ona kendinizi kaptırmamanız konusunda sizi uyarmalıyız. İnsanın içine işleyen cinselliği, sizi bir anda avucunuza alabilir. Ne olduğunu anlamadan vücudunuza, ruhunuza ve duygularınıza sahip olabilir. Ayrıntılara büyük önem verir. İç çamaşırınız, makyajınız, elbiseniz, parfümünüzle dört dörtlük bir kadın olmalısınız. Eğer zaman, her koşulda ve her yerde mükemmel görünmeyi başaracağınıza inanıyorsanız, o sizin erkeğiniz olabilir. Kıskançlıkla bir Akrep erkeğinin vahşileşmesine neden olabilirsiniz, ve bu sizin için tehlikeli olacaktır. Kadına hükmederken, istediklerini yaptırmadaki gücüne güvenirse de, yoldan çıkmış tutkusu şiddete başvurmasına bile neden olabilir. O, tek bir kelimeyle idaresi zor bir erkektir. Dikkatli olun!

Eğer bir Akrep erkeğine aşıksanız ve ihtiras sözcüğü sizi korkutuyorsa, ayakkabılarınızı ayağınıza geçirdiğiniz gibi kaçın.

Listenin başında o olmasına karşın, ben romantik ihtirastan söz etmiyorum. Aynı zamanda politikaya, çalışmaya, dostluğa, dine, yiyeceğe, akrabalara, çocuklara, giyim kuşama, yaşama, ölüme ve düşünebileceğiniz herşeye karşı duyulan şiddetli ihtirastan söz ediyorum. Eğer duygusal aşırılıkları kabul etmeyen bir insansanız. Akrep erkeği kesinlikle sizin ruhunuzun ihtiyaç duyduğu biri değildir.Sakın arkanıza bakmayın. Hemen kaçın.

Eğer Akrep erkeği ile yeni tanıştıysanız, onun ne kadar sakin ve dengeli bir insan olduğunu düşünebilirsiniz. Böylesine açıkça kendini kontrol edebilen bir insan nasıl ihtiraslı, hem de tehlikeli şekilde ihtiraslı olabilir. Çünkü o, yüzeydeki serin görünüşüyle sadece blöf yapmaktadır. O, aldatıcı şekilde konrollü davranışlarının altında cızır cızır yanmaktadır. Sakın dokunmayın. Onunla oynarken dikkatli olun. Nereye ve kiminle gittiğinizden emin olun. Akrep erkeği ile kurduğu ilişkide kendini güvende sanan hanımlara gelince; bakalım şu hipnotik, delip geçici Akrep gözlerinin arkasında neyin gizli olduğunu görebilecek misiniz? Şurası kesin ki, o sizin üstünüzde nötr bir izlenim bırakmadı. Ya onun çocuksu ve tatlı olduğunu düşündünüz ya da yaramaz ve ihtiraslı. Ama o bunların hiçbiri değil ve asıl sorun da bu . Veya belki, her ikisi de olduğu söylenmeli.

Tek kelimeyle, bu adam yenilmek, yılmak nedir bilmeyen biridir. O buz gibi sessizliğin arkasında sürekli olarak fıkır fıkır kaynayan kocaman bir kap vardır. Şansınız varsa, kapağını ömür boyu sımsıkı kapalı tutar ama derin bir yara onu korkunç bir patlamayla havaya uçurabilir. Eğer tehlike çizgisi içinde değilseniz, seyretmek bayağı heyecan verici olabilir. Patlamanın yaklaştığını hissediyorsanız kenara çekilin ve sakın patlamaya neden olacak bir şeyi kendiniz yapmayın. Akrep, ikiz huyları olan ihtiras ve mantıkla sizi şaşkına çevirecektir. O, bunların ikisinin de uzmanıdır. Zeka ve duygular onu eşit şekilde yönetir. Akrep zeki olmanın da ötesindedir. Eğer çok gelişmiş biriyse, o aynı zamanda varoluşun sırlarıyla ilgilenen ve yanıtlarını bulmaya çok yaklaşan derin filozofça bilgiye sahip bir insandır.

Anlaşılmaz, estetik bir nedenle, her türlü konfordan uzak çıplak bir odada zor bir hayat yaşayan Akrepler de vardı ama bu burcun gerçek yapısı duygusaldır. Normal olarak Akrep kendini lüksle çevreleyecektir. Kuşkusuz, sizin tanıdığınız Akrep tamamıyla masum görünüşlü biri olabilir. İnsanın silahını elinden alan o gençlik dolu çekiciliğiyle ve ayartıcı tavırlardan habersiz oluşuyla sizi Pluto erkeklerinin ihtirasla ilgileri olmadığına inandırmıştır. Bu adamların ömür boyu sürecek yaralar açabilecek kadar patlayıcı öfkeleri vardır. Akrep öldürücü kuyruğunu vurduğu zaman iğnesi kötü batar. O, sadece kazanmaktan zevk almakla yetinmez. O, kazanmak zorundadır. Kaybettiği zaman önemsiz şekilde de olsa, onun içinde bir şeyler ölür. Bununla birlikte tuhaftır ki Akrep erkeği normal alarak çok sportmence davranır. Diğer bütün duyguları gibi, düş kırıklığı da ciddi yüzüne yansımaz ve romantik niyetleri de içinde olmaz üzere bütün tepkileri sıkı kontrol altındadır. Romantik bir ilişkiden kaçınmasını gerektiren önemli bir neden varsa, dışarıdan buz gibi görünmesine karşın için için yanacaktır. Ancak, onun tüm erotik yapısına karşın, alaya ya da bayağılığa tahammülü yoktur.

Her Akrep kendi yasasını uygular ve başkalarının kendisi için ne düşündükleriyle zerre kadar ilgilenmez. İyi dürüst bir vatandaş olarak saygı görmek ister, ama bu kendi kesin fikirlerine ve amaçlarına en ufak bir zarar veriyorsa, gerisine hiç aldırmaz. Sizin düşünceleriniz bile onun kararlarını etkilemez.

Biraz korkutucu olan bir şey vardır ve sizin adınıza oldukça cesaret isteyebilir. Akrep esrarlıi bilinmeyen şeylerden hoşlanır ve yolunun üstüne çıkan bilinmeyen şeyleri en küçük ayrıntılarına kadar çözmeden bırakmaz. Kadınlığın ezeli ve ebedi sırları her kızın en etkili savunma ve saldırma aracıdır. Bütün sırlarınızın açığa çıkarılması, size biraz açıkta kalmış gibi bir duygu verebilir. O, alev alev yanan gözleri ve herşeyi delip geçen sorularıyla eşelemeye başladığı zaman, açığa çıkmayan hiçbir sırrınız kalmayacaktır.

Onun yüksek standartları vardır, arkadaşlarını rastgele seçmez. Onların kendi standartlarına uygun olmaları gerekir. O, harikulade, ender bulunur bir erkektir. Başka erkekler arasında, açık saçık esprilerini ve kaba saba şakalarını onlarla paylaşır; sonra tekrar o derin, esrarlı yapısına döner ve kibar tatlı bir erkek olur.

Eğer fazla yumuşak bir insansanız, Akrebin yanında kolayca ezilirsiniz. Hiçbir zaman ona yeni giysiniz veya saç biçiminiz için en düşündüğünü sormayın. Yoksa acı gerçeği öğrenerek canınızın yanmasına hazır olmanız gerekir. Ama hiç olmazsa olumlu sözlerinin dürüst olduğunu ve içten olmayan sıkıcı komplimanların yapışkan zamkıyla birbirine yapıştırılmadığını bileceksiniz. Kıskançlık konusuna gelince, adımlarınızı çok, çok dikkatli atmalısınız. Gözünüze toz kaçtığı için yanınızdaki bir erkeğe kazara göz kırpmak zorunda kalırsanız Akrebiniz yanarak patlayabilir, ve eğer onun aline kuşkulanmasını gerektirecek gerçek bir neden verirseniz, çok, çok cesur bir kadınsınız demektir. Ancak, siz kendi kıskançlığınızı paketleyip sandığa kaldırsanız ve de kilitleseniz iyi olur. Öfkeyle gözyaşları dökmenin veya sitem dolu yakınmaların onun üstünde hiçbir etkisi olmayacaktır. Çocuklar Akrep burcundan bir babanın yanında yanlış değerler edinme şansını pek bulamayacaklardır.Her ne kadar onları da, önem verdiği her şeye karşı duyduğu içten ihtirasla sevecekse de, hiçbir saçmalığa göz yummayacaktır. Gerektiği zaman onları koruyacak, ancak onlar da çok geçmeden kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiği mesajını alacaklardır. Ancak aldıkları ders sonunda onlara yararlı olacaktır. Büyüdükleri zaman, onun sıkı rehberliğine sahip olmakla ne kadar şanslı olduklarını anlarlar. Çocuklar başka hiçbir babadan hayatın gerçekleri konusunda bu kadar çok şey öğrenemezler.

Bu adamın içindeki ateş bir kez alevlenip, sizi istediğine karar verdiği zaman, karşı koymaya çalışmanın hiçbir yararı olmaz. Sizi hipnotize edip tüm iyi niyetlerinizi elinizden alacaktır. Akrep erkeğinin manyetizma gücü neredeyse elle tutulacak kadar yoğundur. Uzanıp ona dokunabileceğinizi hissedersiniz. Elinizi uzattığınız zaman bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Eğer çok hassas ve yanabilir bir insansanız, sizi yakacaktır. Bir kartalla birlikte olup da parçalanmamak için cesur bir kadın olmak gerekir. Ona sımsıkı sarılın ama gözlerinizi de dört açın; korkakların hiçbir zaman göremeyeceği ufuklar göreceksiniz.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Akrep Erkeği

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Cum 26 May, 13:05

"her akrep kendi yasasını uygular" denilmiş yazıda..mesela benimde kendi yasa ve doğrularım var..ve bu yüzden başım çok ağrımıştır..ama nedense toplımsal yasalardan çok kendi yasalarıma inanırım..

ve bu yazı ünlü amerikalı astrolog linda googmandan..bende bir kitabı var..çok severim..başucu kitabımdı bir ara..moralim bozukken bu kitabı okurdum..iyi geliyordu astrplpji yazıları..ve bu kitaptaki bazı burçlar(hepsini değil) ezbere bilirim..özellikle akrep burcunu..şimdi moralim bozukken burç kitabı okumuyorum..sadece uyuyorum..ve tv izliyorum..

sizde de var mı bu kitap kral?..gerçi siz benimle konuşmuyorsunuz ki forumda..neden konuşmuyorsunuz?..yada bu soruyu hiç sormadığımı farzedin:)
En son güzin tarafından Cum 26 May, 15:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com

Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Akrep Erkeği

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Cum 26 May, 13:23

bu yazı linda godmandan değil sanırım..bayanlar için yazdığınız yazı ondan..dediğim gibi linda godmandan olanları tanıyorum..
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com

Kullanıcı avatarı
güzin
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*
Mesajlar: 5576
Yaş: 51
Kayıt: Çrş 15 Haz, 12:51

Re: Akrep Erkeği

Okunmamış mesaj gönderen güzin » Cum 26 May, 13:34

bu kitabı tanırım..yukarıdaki yazıda bu kitaptan olmayan yerlerde var..karma bir yazı..
Lotus#MAVİ LOTUS

https://akreportal.com.tr

Akrep-Burcu.Com

Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Re: Akrep Erkeği

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 02 Ağu, 01:42

Kitabın adı nedir? Kaynak bilgisi olarak ekleyelim
-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu (Scorpio) 24 Ekim - 22 Kasım” sayfasına dön